Munkaállomások építése

Munkaállomások építése Bosch gépépítő elemekből– hozzáértő szakember gárda segítségével

2011 szeptemberében alapított vállalkozásunk, az ElektroNord Kft. fő tevékenységi területe a különféle villamost tervezési feladatok köré csoportosítható. Együttműködő partnereink között magán megrendelők mellett számos hazai nagyvállalat, illetve intézmény is megtalálható. Különös gondot fordítunk arra, hogy munkatársaink naprakészek legyenek a szakmai újításokkal, a legfrissebb technológia megoldásokkal.

Az általuk végzett minden egyes munkafolyamatra nagy mértékben jellemző a precizitás, a minőségi munkavégzés, melyet minden esetben a megrendelő igényeihez igazodva végezünk, legyen szó akár egy kisebb magánmegrendelésről, vagy éppen egy nagyobb volumenű beruházásról.

Munkaállomások építése során is törekszünk a megbízhatóságra, illetve a maximális hatékonyságra, a határidők pontos betartása mellett, a gazdasági szempontok sem elhanyagolhatóak.

Munkaállomás fogalma – munkaállomások építése

A Bosch profilokat tekintjük az alumínium gépépítő profilok ősének. Ebből a termékcsaládból fejlődött ki az összes aluprofilos rendszer. Az alap koncepció, hogy a munkakörnyezet sokkal hatásosabb, ha egyedileg méretre szabott megoldásokat használunk a gyártási igényeknek megfelelően. A mozgó tárolók és kereteik alumínium profilból készülnek, védőburkolatok, összeszerelő munka állomások és szállítópályákkal kiegészített gyártósorok szintén készülhetnek Bosch profil rendszerekből.

Munkaállomás építése – tervezéstől kivitelezésig, megrendelőink igényeihez mérten

Munkaállomások építése nem sorolható az egyszerű munkafolyamatok, feladatok közé, hiszen szinte minden egyes vállalkozás számára más és más célt szolgálnak a számukra készült munkaállomások. Minden munkaállomás tervezése előzetes információ gyűjtéssel kezdődik, mely során munkatársaink felmérik meglévő és új megrendelőink, partnereink igényeit. Olyan kérdésekre keresik a választ, mint például milyen célt szolgál a kiépítésre kerülő munkaállomás, stb. A megrendelők igényeinek felmérése után van lehetőség a tervezési folyamat megkezdéséhez, melynek megvalósítása során egy olyan munkaállomás építésére törekszünk, amely minden tekintetben kielégíti megrendelőink igényeit.

Mivel az ipar minden egyes területén rohamos technológia fejlődést figyelhettünk meg az elmúlt néhány évben, elengedhetetlenül fontos a legújabb módszerek, technológia újdonságok ismerete. Hiszen a gazdaságos és hatékony működés minden vállalkozás számára elengedhetetlenül fontos az ipar bármelyik területén is tevékenykedik, ennek alapfeltétele a meglévő berendezések fejlesztése, esetleg korszerűsítése. Ebben nyújtanak segítséget munkatársaink, hiszen munkaállomások építése során az egyedi igényekre definiált, modernt munkaállomás építésére törekszünk.