Egyedi gép fejlesztés

Egyedi gép fejlesztés – már a kezdetektől fogva

Vállalkozásunk az ElektroNord Kft, melyet 2011 szeptemberében alapítottunk, az alapítástól eltelt időszak alatt megfelelő szakmai tapasztalatra tettünk szert a villamos tervezés szerteágazó területén belül, hiszen a vállalkozás megalapítását megelőzően is a villamos tervezés területén tevékenykedtünk.

Munkánk során ipari kemencék vezérlésének tervezésével, lángőrök fejlesztésével, valamint erőátviteli, világítási, villámvédelmi, földelő hálózati, irányítástechnikai és automatizálási terveket készítettünk.

Széles referencia skálánknak köszönhetően főbb tevékenységi körünk kiszélesedésének köszönhetően ma már egyedi gép fejlesztésekkel is foglalkozunk.

 

Egyedi gép fejlesztés – ötlettől a megvalósulásig

Vállalkozásunk működésének alapelvei közé sorolható, hogy kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink naprakészek legyenek az új, korszerű eszközök, technológiák ismeretében, hiszen egyedi gép fejlesztés során már a tervezés fázisában tisztában kell lennünk a későbbiekben felmerülő kihívásokkal, esetleges problémákkal, illetve mindezekre megoldást kell nyújtanunk. Magasan képzett munkatársaink maximális szakmai segítséget nyújtanak ügyfeleink számára egyedi gép fejlesztések során is, hiszen megrendelőink elképzeléseit már a kezdeti fázisban megtöltik szakmai tartalommal. Ezen tervezési folyamathoz nagymértékben hozzájárul vállalkozásunk magas színvonalú és univerzális eszköze, valamint gépparkja, melyek kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyedi, különleges technológiákat megvalósító készülékeket, berendezéseket tervezhessünk.

Egyedi gép fejlesztés – megrendelői igényekhez mérten

Cégünk fontosnak tartja az egyedi ötletek, valamint berendezések megvalósítását, ezért tevékenységünk fontos részét képezi az egyedi gép fejlesztés. Ahhoz, hogy a munkatársaink által végzett egyedi gép fejlesztések sikeresek lehessenek a magasfokú szakmai tervezés mellett gazdasági szempontokat is figyelembe kell vennünk a teljes tervezési folyamat során. Egyedi gép fejlesztéseinket leginkább a villamos tervezés területén végezzük, de az ipar számos más területén is megfelelő tapasztalattal rendelkezünk egyedi gép fejlesztés területén.

Szakmai tanácsadás – egyedi gép fejlesztés területén

Működésünk során nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársaink által nyújtott szakmai tanácsadásra, hiszen egy-egy innovatív ötlet megvalósítása nem egyszerű feladat, egy jól megtervezett és kivitelezett gép nagymértékben megkönnyítheti az egyes munkafolyamatokat. Vállalkozásunk megfelelő partner lehet Önök számára egy minden igényt kielégítő egyedi gép fejlesztés során.