Villamos erőátviteli tervezés

Előtérben a villamos erőátviteli tervezés – sok más tevékenység mellett

Vállalkozásunk 2011-es alapítása óta magas fokú szakmai tapasztalatra tett szert a különféle villamos tervezések területén, megrendelőink között egyaránt megtalálható magánszemélyek mellett számos hazai nagyvállalat. Munkatársaink magabiztos szakmai tudással felvértezve vállalják a komplex tervezési folyamat kialakítását, szervezését, irányítását, valamint vezetését. Továbbá segítséget nyújtanak megrendelőink számára az aktuális rendszer-követelmények meghatározásában, illetve a rendszerelemek (berendezések) kiválasztásában legyen szó akár magán beruházásról, akár ipari beruházásról.

Szakmai tudásuknak köszönhetően számos villamos erőátviteli tervezést valósítottak már meg, referencia munkáink között megtalálható több hazai nagyvállalat számára készült villamos erőátviteli tervezési munka megvalósítása (pl. TEVA Zrt, Michelin Kft., Evonik Agroferm Zrt.). Mindezek mellett vállalunk továbbá villámvédelmi, irányítástechnikai tervezést is, a különféle villamos kivitelezések, villamos berendezés gyártása mellett.

Mi az, amit érdemes tudni a villamos erőátviteli tervezéssel kapcsolatban?

A villamos erőátvitel tervezés fontossága tulajdonképpen abban a fizikai törvényben rejlik, mely szerint a váltakozó áramú villamos energia nem tárolható. Az adott pillanatban felhasznált villamos energiát ugyanabban a pillanatban kell a forrásoldalon, az erőművekben fejleszteni. A villamos erőátvitel jellegzetessége a termelés és a fogyasztás pillanatnyi teljesítmény egyensúlya, függetlenül attól, hogy egyetlen generátor vagy éppen egy többgépes erőmű látja el a velük kapcsolatban álló fogyasztókat.

Villamos erőátviteli tervezés – magas fokú megbízhatóság és maximális szakértelem

Mint minden egyes villamossággal kapcsolatos munkafolyamatot, úgy a villamos erőátviteli tervezést is kizárólag megbízható, szakmájához maximálisan értő szakember segítségével célszerű elvégeznünk még a legapróbb villamossággal kapcsolatos munkát is. Meglévő és új megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy munkatársaink a legapróbb munkafolyamattól kezdve az egészen nagy beruházásokig, a villamos erőátviteli tervezéseken át száz százalékos odafigyeléssel, minden szakmai előírás betartásával végzik munkájukat, ahogyan vállalkozásunk jelmondatában is tükrözi: megbízható partner a villamos tervezésben.

Villamos erőátviteli tervezéssel kapcsolatos referencia anyagunkban számos nagyvállalat számára készített tervdokumentáció megtalálható, ilyenek például a debreceni TEVA Zrt. egyes épületeihez készült villamos erőátviteli tervezés, ide sorolhatjuk továbbá a kazincbarcikai Ongropack Kft. csarnokának erőátviteli tervezését is.